Goorhuis Installatietechniek bv zorgt ervoor dat uw installatie(s) optimaal werken. U bent hiermee verzekerd van een prettig woon-/werkklimaat. Bij het beheren van installaties moet er ons inziens altijd balans zijn tussen enerzijds resultaat en anderzijds rendement, duurzaamheid en (energie)kosten.

Het beheren van uw installaties kan op locatie, maar ook op afstand. Steeds meer van onze klanten kiezen ervoor om hun installaties middels geavanceerde gebouwbeheersystemen (GBS) door ons te laten bewaken. Wij monitoren uw installaties vanuit ons servicecenter op basis van 24/7. Dit kan middels een telefoonlijn of internetverbinding. Het eventueel bijstellen van de installaties gaat niet langer gepaard met een bezoek van onze servicedienst. En eventuele storingen worden door ons in een vroeg stadium gesignaleerd. Hierdoor staan wij vaak al bij u voor de deur voordat u zelf in de gaten heeft dat er iets mis is.

Gebouwautomatisering is hét middel voor het efficiënt beheren van al uw installaties. Een geweldige tool om uw installaties optimaal te laten werken en het rendement te maximaliseren.

+31 (0) 20 410 96 00

Contactweg 45 1014 AN Amsterdam

  Naam (verplicht)

  Adres/Postcode/Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Ik accepteer de privacyverklaring