Het is van belang dat u altijd op uw installatie(s) kan rekenen. Het beheren en onderhouden van uw installaties zien wij dan ook als de belangrijkste pijler van ons bedrijf. Wij hebben een team van specialisten klaar staan om de noodzakelijke service-/onderhoudswerkzaamheden voor u uit te voeren.

Wij adviseren u uw installaties periodiek te laten onderhouden. Preventief onderhoud draagt bij aan de duurzaamheid van uw installaties. Tevens wordt de kans op een tussentijdse storing geminimaliseerd. Bij ons bedrijf kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor jaarlijks preventief onderhoud aan uw installatie(s). Hiermee legt u de zorg over de installaties geheel in onze handen. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen deze werkzaamheden op ad hoc basis door ons uit te laten voeren.

Periodiek onderhoud kan het optreden van storingen en defecten nimmer geheel uitsluiten. Onze servicedienst is op basis van 24/7 te allen tijde voor u beschikbaar. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Heeft u een storing? Bel:

Tel. 020 – 410 96 00 (maandag t/m donderdag tussen 08.00 – 15.45 uur, vrijdag tussen 08.00 – 14.45 uur)

Tel. 020 – 485 82 43 (buiten kantoortijden & op feestdagen)

+31 (0) 20 410 96 00

Contactweg 45 1014 AN Amsterdam

  Naam (verplicht)

  Adres/Postcode/Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Ik accepteer de privacyverklaring