Goorhuis Installatietechniek bv heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van werktuigkundige installaties. Van geavanceerde totaalinstallaties tot kleinere installaties, op het gebied van centrale verwarming, luchtbehandeling, ventilatie, (split) airconditioning, regeltechniek en koud-/warmwatervoorzieningen. Van renovatieprojecten tot nieuwbouw. Voor de zakelijke en particuliere markt.

Daarnaast verzorgen wij periodiek onderhoud en (eventuele) herstelwerkzaamheden. Zowel aan door ons geleverde installaties als aan elke andere; groot of klein, complex of eenvoudig.

Wij beschikken over een flexibel service-team voor het oplossen van storingen. Onze servicedienst is altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar. Ook voor technisch beheer kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een service-center waar installaties middels een geavanceerd computersysteem (gebouwbeheersysteem) op afstand kunnen worden gereguleerd en gecontroleerd.

Nieuwsgierig naar onze leveringsvoorwaarden? Klik hier

Centrale verwarming

Lees meer

Airconditioning

Lees meer

Luchtbehandeling

Lees meer

Koud- en warmwater voorzieningen

Lees meer

Gebouwautomatisering

Lees meer

Technisch beheer / Service / Onderhoud

Lees meer

+31 (0) 20 410 96 00

Contactweg 45 1014 AN Amsterdam

  Naam (verplicht)

  Adres/Postcode/Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Ik accepteer de privacyverklaring