Ook voor koud-/warmwatervoorzieningen bent u bij Goorhuis Installatietechniek bv aan het juiste adres. Of het nu gaat om een relatief eenvoudige installatie bij u thuis of grootschalige installaties. Van geisers, gaswand(combi)ketels en direct-/indirectgestookte boilers. Tot installaties van grotere omvang (hotels, restaurants, e.d.).

Tot onze klanten mogen wij veel Verenigingen van Eigenaren rekenen met collectieve centrale verwarmingsinstallaties (zogeheten blokinstallaties). Deze installaties hebben wij de laatste jaren vaak uitgebreid met een centrale warmwatervoorziening, compleet met het benodigde leidingwerk. Een mooie manier om een einde te maken aan de vaak nog aanwezige, gevaarlijke (open) geisers en elektrische boilers.

Bij grote projecten waarbij wij de complete werktuigbouwkundige installaties uitvoeren zit ook vaak het loodgieterswerk (riolering, dakbedekking, sanitair) in ons pakket. Voor deze werkzaamheden maken wij gebruik van zeer betrouwbare partners, waar wij al jaren succesvol mee samenwerken; 1+1=3 zullen wij maar zeggen.

+31 (0) 20 410 96 00

Contactweg 45 1014 AN Amsterdam

  Naam (verplicht)

  Adres/Postcode/Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Ik accepteer de privacyverklaring